Vacature
Solliciteren

Operator (5-ploegen) Budel

Fulltime

Nyrstar is een wereldwijde multimetalenonderneming met een leidende marktpositie in zink en lood en groeiende posities in andere basis- en edele metalen, zoals koper, goud en zilver. Nyrstar heeft zes smelters, vier mijnactiviteiten en een fumer in Europa, Australië en Noord-Amerika en wereldwijd werken er bij Nyrstar ruim 4.200 mensen.

In Budel-Dorplein (tussen Weert en Eindhoven) ligt een van deze smelters, in de omgeving ook wel bekend als “de Zink”, waar ruim 450 medewerkers er iedere dag opnieuw voor zorgen dat er een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink wordt geproduceerd. En dat al sinds 1892! Naast zink maken we ook een aantal andere producten zoals zwavelzuur, Budel Leach Product (BLP), cadmiummetaal en koper- en kobalt houdende grondstoffen. We zijn de enige zinkproducent in Nederland en daarmee een unieke werkgever.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Veiligheid staat bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren waarbij je alle informatie krijgt om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en daarbij behorende salarisontwikkeling.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Als ervaren operator zet jij je kennis en ervaring in om ons proces vlekkeloos te laten verlopen. Maar ook als startende operator ben je van harte welkom bij Nyrstar. Je kunt bij ons het vak leren, zowel van je ervaren collega’s en trainingen on the job als via (erkende) opleidingen bij onze eigen bedrijfsschool. Je bent op zoek naar een baan waar je voor langere tijd aan de slag kan. Je bent geïnteresseerd in chemie en/of techniek en zet je kennis graag in op een unieke werklocatie: Nyrstar is namelijk de enige zinkproducent van Nederland!

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand die:

  • een opleiding procestechniek heeft gevolgd (of wil volgen);
  • graag in 5-ploegendienst aan de slag wil;
  • goed kan samenwerken in een team;
  • de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

 

Of jouw interesse nu vooral richting techniek gaat of richting chemie: samen met jou bepalen we de werkplek waar jij het beste past!

Plaats van tewerkstelling