Onze medewerkers aan het woord

Wie kan er nu beter dan onze eigen medewerkers vertellen hoe het is om bij Nyrstar aan de slag te gaan? Daarom laten we graag onze medewerkers aan het woord!

Bart Rackels

Productiecoördinator

In 2000 ben ik begonnen in de Elektrolyse als operator. Ik heb daar de verschillende functies mogen aanleren en ben in 2010 doorgegroeid naar 1e operator.

In 2017 en 2018 heb ik de kans gekregen om als waarnemend Wachtchef en als waarnemend Productie Coördinator Elektrolyse mezelf verder te ontwikkelen. In juni 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de Gieterij/Smelterij als Productie Coördinator.

In al deze jaren - en nu nog - heb ik prettige collega’s om me heen en zijn werken, humor en collegialiteit de leidraad in alles wat we doen. 

 

Ben Peeters

Medewerker Logistiek/Zinkmagazijn

Na mijn opleiding als hovenier was er in deze branche geen werk te vinden en ben ik 32 jaar geleden bij de K.Z.M. begonnen, het huidige Nyrstar.

Ik ben in deze jaren in verschillende functies en op verschillende afdelingen werkzaam geweest en vind Nyrstar een prachtig bedrijf: het is een grote zinkfamilie waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Het is een bedrijf waar goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn. Je kunt jezelf ontwikkelen en je ambities waar maken, net zoals ik tijdens mijn loopbaan bij Nyrstar heb kunnen doen.

Tot binnenkort?!

Laurens Klaassen

Vakantiebaan

Als vakantiewerker bij Nyrstar Budel heb ik het twee maanden lang goed naar mijn zin gehad.

Ik heb tijdens de zomervakantie tijdelijk op de afdeling inkoop gewerkt. Op deze manier ben ik op een interessante en leerzame manier veel te weten gekomen over hoe een industrieel proces zoals dat van Nyrstar aan alle benodigde materialen, machines en stoffen komt. Ook heeft het vakantiewerk mij veel geleerd over de bedrijfskundige en administratieve werking van een bedrijf zo groot als Nyrstar. Als student bedrijfseconomie heb ik zodoende ook veel verbanden kunnen ontdekken tussen theorie en praktijk. Al met al heb ik een mooie en leerzame tijd achter de rug, die ik niet snel zal vergeten.