Onze medewerkers aan het woord

Wie kan er nu beter dan onze eigen medewerkers vertellen hoe het is om bij Nyrstar aan de slag te gaan? Daarom laten we graag onze medewerkers aan het woord!

Bart Rackels

Productiecoördinator

In 2000 ben ik begonnen in de Elektrolyse als operator. Ik heb daar de verschillende functies mogen aanleren en ben in 2010 doorgegroeid naar 1e operator.

In 2017 en 2018 heb ik de kans gekregen om als waarnemend Wachtchef en als waarnemend Productie Coördinator Elektrolyse mezelf verder te ontwikkelen. In juni 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de Gieterij/Smelterij als Productie Coördinator.

In al deze jaren - en nu nog - heb ik prettige collega’s om me heen en zijn werken, humor en collegialiteit de leidraad in alles wat we doen. 

 

Ben Peeters

Medewerker Logistiek/Zinkmagazijn

Na mijn opleiding als hovenier was er in deze branche geen werk te vinden en ben ik 32 jaar geleden bij de K.Z.M. begonnen, het huidige Nyrstar.

Ik ben in deze jaren in verschillende functies en op verschillende afdelingen werkzaam geweest en vind Nyrstar een prachtig bedrijf: het is een grote zinkfamilie waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Het is een bedrijf waar goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn. Je kunt jezelf ontwikkelen en je ambities waar maken, net zoals ik tijdens mijn loopbaan bij Nyrstar heb kunnen doen.

Tot binnenkort?!

Laurens Klaassen

Vakantiebaan

Als vakantiewerker bij Nyrstar Budel heb ik het twee maanden lang goed naar mijn zin gehad.

Ik heb tijdens de zomervakantie tijdelijk op de afdeling inkoop gewerkt. Op deze manier ben ik op een interessante en leerzame manier veel te weten gekomen over hoe een industrieel proces zoals dat van Nyrstar aan alle benodigde materialen, machines en stoffen komt. Ook heeft het vakantiewerk mij veel geleerd over de bedrijfskundige en administratieve werking van een bedrijf zo groot als Nyrstar. Als student bedrijfseconomie heb ik zodoende ook veel verbanden kunnen ontdekken tussen theorie en praktijk. Al met al heb ik een mooie en leerzame tijd achter de rug, die ik niet snel zal vergeten.

Mark Driessen

Design Engineer E&I

In 2014 ben ik bij Nyrstar begonnen op het constructiebureau. De vrijheid en flexibiliteit die ik iedere dag opnieuw weer heb om zowel mijn eigen uren in te delen, maar ook zelf invulling te geven aan de inhoud van mijn baan zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk kom. Het team waarin ik werk is een heel divers team waar jong en oud(er), ervaren en minder ervaren als een hecht team samenwerken: in ons team kan iedereen zichzelf zijn en blijf je jezelf ontwikkelen.

Rob Ingeveld

Jr Chemical Engineer

Waarom ik als technoloog bij Nyrstar werk? Tijdens mijn stage heb ik ervaren hoe interessant het productieproces van zink is en hoe belangrijk het metaal is voor de duurzaamheid van producten. Daarom wilde ik na mijn afstuderen ook graag aan de slag bij Nyrstar.

De afgelopen periode heb ik al gemerkt hoe fijn de samenwerking met collega’s hier is en hoeveel afwisseling in taken we hier hebben. Daardoor kan ik mezelf als technoloog en als persoon blijven ontwikkelen. Door alle verschillende werkzaamheden verveel ik mij hier nooit!

Vera Beerens

HR Stagiaire

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier stage gelopen op de afdeling HR bij Nyrstar.

Gedurende deze periode heb ik een goede indruk gekregen van het interessante  HR-vak, maar ook de mogelijkheid gehad om me te ontwikkelen op persoonlijk gebied. Daarnaast vind het heel interessant dat ik hier en daar een kijkje mocht nemen in de indrukwekkende fabriek.

Al met al een heb ik een hele leuke stage binnen deze leerzame en gezellige organisatie achter de rug waar ik in de toekomst nog vaak aan terug zal denken.

Kristijn de Vries

Eerste Analist

Na tweemaal stage gelopen te hebben werd mij gevraagd of ik als 1ste analist bij Analytical Services aan het werk wilde gaan. Deze kans heb ik natuurlijk me beide handen aangenomen. Het afwisselende werk, de prettige colega’s en de fijne werksfeer maakt Nyrstar de ideale werkplek en een prachtige kans om veel ervaring op te doen.