Vacature
Solliciteren

Operator (5-ploegen) Budel

Fulltime

Als ervaren operator zet jij je kennis en ervaring in om ons proces vlekkeloos te laten verlopen. Maar ook als startende operator ben je van harte welkom bij Nyrstar. Je kunt bij ons het vak leren, zowel van je ervaren collega’s en trainingen on the job als via (erkende) opleidingen bij onze eigen bedrijfsschool. Je bent op zoek naar een baan waar je voor langere tijd aan de slag kan. Je bent geïnteresseerd in chemie en/of techniek en zet je kennis graag in op een unieke werklocatie: Nyrstar is namelijk de enige zinkproducent van Nederland!

Veiligheid staat bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren waarbij je alle informatie krijgt om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en daarbij behorende salarisontwikkeling. Of jouw interesse nu vooral richting techniek gaat of richting chemie: samen met jou bepalen we de werkplek waar jij het beste past!

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Jouw werkplek is uniek, want Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland. Je wordt continu uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. Wij zorgen goed voor onze mensen, dus we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. 

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand die:

  • een opleiding procestechniek heeft gevolgd (of wil volgen);
  • graag in 5-ploegendienst aan de slag wil;
  • goed kan samenwerken in een team;
  • de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Enthousiast geworden? Wij horen het graag! 

Plaats van tewerkstelling

Getuigenis

Productiecoördinator

Bart Rackels

Werken, humor en collegialiteit vormen de leidraad in mijn loopbaan binnen Nyrstar