Vacature
Solliciteren

Mechanical Design Engineer Budel

Fulltime

Jij bent iemand die van uitdaging houdt en het leuk vindt om een project van begin tot eind te zien groeien. Vanaf de kick-off met alle betrokkenen tot het afronden van een project ben jij betrokken. En het leuke van werken als Mechanical Design Engineer bij Nyrstar is dat je altijd in de praktijk het eindresultaat van je projecten terug kunt zien, je hoeft maar op je werkplek door het raam naar buiten te kijken! Iets voor jou? Dan ben jij misschien onze nieuwe: Mechanical Design Engineer (m/v)

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Als jij ’s ochtends met je kop koffie de tekenkamer binnen loopt en je computer opstart weet je nooit precies hoe je dag gaat verlopen. Als Design Engineer heb je een aantal grote en kleinere projecten in je portefeuille en naast de vaste overlegmomenten die bij een project horen kunnen je collega’s uit de operatie ook bij jou terecht met hun vragen. Een project start met een kick-off met alle betrokkenen onder leiding van de Project Manager of Reliability Engineer. Daarna is het aan jou om eventueel een begroting te maken op W-gebied en zodra deze, naast de andere kosten, is goedgekeurd kan het project van start!

Je start met een basis engineering waarin het project grof wordt opgezet en werkt deze vervolgens verder in detail uit. Pakketten maak je samen met je collega’s van Reliability Engineering en gaan vervolgens door naar de uitvoering. Gedurende het gehele project ben je in gesprek met zowel interne als externe collega’s om ervoor te zorgen dat jouw plannen passen bij de wensen van je collega’s uit de operatie. Hierbij houd je uiteraard rekening met veiligheidsvoorschriften, wet- en regelgeving en het budget.

Verder ben je ook bezig met:

  • beheer van documentatie, waaronder tekeningen, specificaties, datasheets, etc.;
  • het verlenen van technische kennisondersteuning aan o.a. inkoop, onderhoud en productie afdelingen.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland, dus jouw werkomgeving is uniek! Wij zijn een grote internationale organisatie die opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk vindt. Je kunt jezelf binnen Nyrstar zowel horizontaal als verticaal blijven ontwikkelen waardoor een loopbaan binnen Nyrstar je veel mogelijkheden biedt.

Verder bieden we je flexibele werktijden, goede arbeidsvoorwaarden (waaronder o.a. 29 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, een 13e maand, mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness en fietsplan), maar vooral ook een leuk team waarin je jezelf kan zijn. Je komt in aanraking met veel verschillende disciplines binnen ons bedrijf waardoor je baan afwissend is en altijd voor nieuwe uitdagingen zorgt.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een WTB mechanisch / mechatronic achtergrond en bent op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan. Verder ben jij iemand die graag in een team werkt en past in een team waar nieuwe ideeën met elkaar gedeeld worden, maar waarin je ook positief kritisch naar elkaar mag zijn. Je vindt het leuk om af en toe buiten de kaders te denken en je brengt graag nieuwe technische ontwikkelingen in praktijk.

Verder ben jij iemand:

  • met hbo werk- of denkniveau op het gebied van WTB;
  • die goed overweg kan met 2D en 3D CAD tekenen (Inventor is een pré);
  • die nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail.

 

Ben jij onze nieuwe collega? 

Plaats van tewerkstelling

Getuigenis

Design Engineer E&I

Mark Driessen

In ons team kan iedereen zichzelf zijn en blijf je jezelf ontwikkelen