Vacature
Solliciteren

Koffie bij Nyrstar Budel

Op zoek naar een zin(k)volle baan? Laat ons eens praten!

We ontmoeten je graag om bij een kop koffie vrijblijvend te praten over de mogelijkheden die Nyrstar jou kan bieden. Van operator tot productie manager en van project uitvoerder tot monteur, wij horen graag wat jouw droombaan is!

  • Wanneer? Op 1 en 6 oktober tussen 18.30 en 20.30u
  • Waar? Bij Nyrstar in Budel-Dorplein

 

In verband met de huidige corona maatregelen, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit kan door op deze vacature te solliciteren, bij opmerkingen kun je je voorkeur aangeven voor dag & tijd. 

 

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Je bent geïnteresseerd in techniek en/of chemie en werkt graag op een unieke werkplek, want Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland. 

Bij Nyrstar word je continu uitgedaagd om mee te denken over (technische) uitdagingen en verbetermogelijkheden. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt dan ook diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. 

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.

Plaats van tewerkstelling