Vacature
Solliciteren

Operator Loging & Zuivering Budel

Procestechniek B

De productie van zink is een complex proces wat zich kenmerkt door veel (proces)technische uitdagingen, hierdoor is geen dag hetzelfde. Jij houdt wel van een uitdaging en vindt het leuk om dagelijks met een team van collega's te zorgen dat de productie goed blijft lopen, maar denkt ook graag mee over verbeteringen. Kortom: jij zoekt een baan waarin je uitgedaagd wordt je kennis in te zetten én te vergroten en bent onze nieuwe collega operator (5-ploegen)

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Als operator op de Loging en Zuivering werk je samen met een team van collega’s en zorg je ervoor dat het chemische proces waarbij zink ontstaat continu kan blijven lopen. De afdeling produceert een gezuiverde zinksulfaatoplossing voor de productie van zinkmetaal.

Je voelt je thuis in de chemie, want als operator ben je onder andere bezig met het afstellen, doseren, aanmaken en analyseren van chemicaliën. Ook neem je regelmatig monsters van diverse processtromen welke je voorbehandelt en analyseert. De processen op deze afdeling kenmerken zich verder door veel verschillende technieken en besturingsapparatuur met complex gebouwde regelkringen. Je hebt dan ook een afgeronde opleiding Procestechniek op B-niveau of een vergelijkbare opleiding in de Chemie afgerond en vindt het een uitdaging om dagelijks met deze processen bezig te zijn. Je denkt graag mee over verbetermogelijkheden, waardoor iedere dag opnieuw weer uitdaging en afwisseling biedt! 

Veiligheid staat bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Je bent geïnteresseerd in techniek en steekt graag je handen uit de mouwen. Je hebt een unieke werkplek, want Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland. Als operator ben je nauw betrokken bij (een deel van) het proces waarbij zink ontstaat en je bent nieuwsgierig hoe dat dan precies verloopt. Als je bij Nyrstar aan de slag gaat, ga je dit allemaal ontdekken!

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren. Je krijgt alle informatie om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Uiteraard stopt dit niet na de eerste werkdag, maar kun je gedurende je loopbaan op diverse manieren je kennis en vaardigheden verbeteren. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een van de opleidingen via onze eigen bedrijfsschool, via training on the job met je mentor of via e-learnings die je kunt volgen. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en daarbij behorende salarisontwikkeling.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand die:

  • een opleiding procestechniek B, Vapro B of vergelijkbaar heeft afgerond (of mee bezig bent);
  • graag in 5-ploegendienst aan de slag wil;
  • zelfstandig kan werken en nieuwsgierig is naar onze processen;
  • de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

 

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Plaats van tewerkstelling