Vacature
Solliciteren

Project Uitvoerder Budel

Fulltime

Als project uitvoerder begeleid je de uitvoering van projecten en onderhoudsklussen op E&I gebied binnen Nyrstar. Dit zijn zowel CAPEX als OPEX projecten. Je wordt hierbij al in een vroeg stadium betrokken bij het projectteam zodat je in de voorbereidende fase al weet welke klus er op je wacht. Van kick-off tot en met het inbedrijf nemen van de installatie, jij weet wat er speelt, maakt een correcte en haalbare planning en blijft de voortgang monitoren en rapporteren totdat het project volledig is afgerond. Iets voor jou? Dan ben jij misschien onze nieuwe: Project Uitvoerder E&I (m/v)

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Als project uitvoerder heb je een afwisselende baan waarvan een werkdag lastig te beschrijven is, omdat deze er altijd anders uitziet. Maar dat maakt deze baan ook juist interessant! Het is belangrijk dat je sterk bent in je communicatie: als project uitvoerder ben je de spil tussen theorie en praktijk en weet je zowel interne als externe medewerkers die betrokken zijn bij de uitvoering van het project te motiveren om alles volgens afspraak en op tijd op te leveren. Je stemt de werkmethodes met alle partijen af en zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de veiligheidsregels.

Verder ben je ook bezig met:

  • Het begeleiden van grotere revisies die een projectmatige aanpak vereisen;
  • De administratieve afhandeling van een project (voortgang, kosten, rapportages, etc.).

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland., dus jouw werkomgeving is uniek! De ene dag ben je bezig met een project op het gebied van hoogspanning en de volgende dag ben je bezig met een aanpassing van het DCS systeem. Door betrokken te zijn bij diverse soorten projecten, kun je jezelf blijven ontwikkelen en hoef je je geen moment te vervelen. Je hebt veel vrijheid om je eigen werk in te delen en te organiseren, uiteraard met de ondersteuning van een professioneel team collega’s om je heen.

Verder bieden we je flexibele werktijden, goede arbeidsvoorwaarden (waaronder o.a. 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, een 13e maand, mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness en fietsplan), maar vooral ook een leuk team waarin je jezelf kan zijn.

Wie ben jij?

Jij bent een praktisch ingesteld persoon die planmatig te werk gaat. Je hebt al enkele jaren ervaring opgedaan met het begeleiden van projecten en weet daardoor op de juiste momenten actief je verantwoordelijkheid te nemen. In je communicatie weet jij altijd de juiste snaar te raken, waardoor zowel interne als externe medewerkers er samen met jou voor zorgen dat een project volgens afspraak wordt opgeleverd en in bedrijf kan worden genomen.

Verder heb jij:

  • HBO werk- en/of denkniveau in de richting van Elektro en Instrumentatie;
  • ten minste enkele jaren werkervaring met E&I installaties in de procesindustrie of vergelijkbaar;
  • ervaring met ontwerpen van industriële E&I installaties en/of besturingen is een pré;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);
  • ervaring met het maken van projectbegrotingen, tekeningen, bestekken, materialen en methoden van uitvoering;
  • de bereidheid tot het meedraaien in het consignatierooster.

 

En uiteraard heb jij passie voor techniek, zowel voor oude als voor nieuwe technieken. Want binnen Nyrstar vormen oud en nieuw een goede basis voor een stabiel proces.

Durf jij de uitdaging aan? 

Plaats van tewerkstelling