Vacature
Solliciteren

Stagiair Chemical Engineering Budel

WO

Een onverklaarbaar probleem, daar neem jij geen genoegen mee! Als student Chemical Engineering ben je nieuwsgierig naar het chemische proces waarmee zink wordt gemaakt en wil jij graag je bijdrage leveren aan het efficiënter en duurzamer maken van onze processen. Proeven aan dit unieke proces? Wij hebben een uitdagende stageplek beschikbaar!

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Je voert je stage uit bij Nyrstar, de enige zinkproducent van Nederland. Er wordt binnen onze productieprocessen gewerkt met natuurlijke grondstoffen, waardoor geen dag hetzelfde is. De exacte samenstelling van de grondstoffen kan dagelijks anders zijn en kleine wijzigingen kunnen soms grote problemen veroorzaken. Als Chemical Engineer zorg je ervoor dat jouw technologische kennis het productieproces efficiënter en duurzamer maakt. De theorie die je hebt geleerd kun je bij ons in de praktijk brengen. Je krijgt de vrijheid om je stageproject op jouw manier uit te voeren, maar werkt hierbij wel onder de vleugels van onze ervaren Technologen. Op deze manier kun je snel je kennis vergroten, maar groei je ook zeker als persoon tijdens je stageperiode bij Nyrstar. 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die uitdaging nodig heeft en geen probleem te groot vindt. Je denkt in oplossingen en niet in problemen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen zie jij als een uitdaging. Je volgt op dit moment een universitaire opleiding op het gebied van chemische technologie en wil je vanuit theoretisch oogpunt nu graag vastbijten in een praktische uitdaging. Zien we je binnenkort? 

Plaats van tewerkstelling

Getuigenis

Jr Chemical Engineer

Rob Ingeveld

Door alle verschillende werkzaamheden verveel ik mij hier nooit!