Vacature
Solliciteren

Opzichter Civiel Technische Dienst Budel

Dagdienst - Fulltime - HBO Bouwkundig

Je rol binnen de organisatie is vooral gefocust op de coördinatie en aansturing van de dagelijkse uitvoering van klein- en groot onderhoud op het gebied van civiel- en bouwtechnisch werk. Hierbij krijg je bijvoorbeeld te maken met zuur- en vuurvast werk, terreinbeheer, gebouwen, riolering, steiger & isolatie werken, staalconstructies, roostervloeren, vloeistofdichte vloeren, asbest gerelateerd werk en nog meer.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Terwijl je naar je werkplek gaat, loop je onderweg even langs bij de ingehuurde contractors die een steiger aan het bouwen zijn,. Je stemt  nieuwe werkzaamheden af met de aanwezige onderhoudschef Civiel Technische Dienst  en vervolgt je weg naar je vergadering met de Veiligheidsafdeling om over de geplande werkzaamheden aan de dakbeplating  te overleggen.

De rest van de ochtend werk je aan de week- en detailplanningen in samenspraak met de werkvoorbereiders, onderhoudschefs en produktieafdelingen. In de middag controleer je of het vuurvaste metselwerk in één van de fabrieken nog aan alle specificaties voldoet en heb je een afspraak met de afdeling inkoop om een binnengekomen offerte voor vervanging te bespreken. Richting einde van de dag werk je de administratie bij van de keuringsrapporten, materiaalbestellingen en -facturen. Op je weg naar buiten check je nog even of de afzettingen voor de volgende klus klaar staan, zodat de externe monteurs morgen op tijd kunnen beginnen.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Jouw werkplek is uniek, want Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland. Je wordt continu uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. Wij zorgen goed voor onze mensen, dus we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. 

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.
 

Verder bieden we je flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, een 13e maand, deelname aan de bonusregeling, mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness en een fietsplan. 

Wie ben jij?

Jij bent iemand:

  • die beschikt over een afgeronde civieltechnische of bouwkundige opleiding;
  • die ervaring heeft met het plannen en (laten) uitvoeren van werkzaamheden/ projecten binnen de procesindustrie
  • met sterke focus op veiligheidsvoorschriften, bedrijfsprocedures en zorgsystemen
  • met goede computervaardigheden, met name in SAP en MS Office
  • met goede beheersing van Engels en bij voorkeur ook Duits

 

Aan de slag bij Nyrstar? Wij horen het graag!

Plaats van tewerkstelling