Vacature
Solliciteren

Operator afdeling Roosting Budel

Fulltime

Als operator werk je samen met een team van collega’s en zorg je ervoor dat het chemische proces waarbij zink ontstaat continu kan blijven lopen. Op de afdeling Roosting worden de eerste stappen gezet in ons zinkproces, waarbij je als operator zowel op mechanisch als op chemisch gebied je kennis kunt inzetten en uitbreiden. 

Veiligheid staat bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Als operator op de Roosting zorg je er samen met je 6 ploeggenoten voor dat het proces zo efficiënt mogelijk blijft lopen. Dit doe je door het bedienen en toezicht houden op de productie installaties binnen de hele afdeling. Je signaleert afwijkingen en lost indien mogelijk zelf storingen op zodat het proces continu blijft lopen.

Je komt terecht in een hecht team waar jong en oud samen werken om een goed resultaat neer te zetten: een team vol ervaring waar je veel van kunt leren én een team dat voor elkaar klaar staat als het nodig is! 

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand die:

  • een opleiding procestechniek, Vapro B of vergelijkbaar heeft afgerond (of graag wil behalen in de toekomst);
  • graag in 5-ploegendienst aan de slag wil;
  • goed kan samenwerken in een team;
  • de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Wie ben jij?

Je bent geïnteresseerd in techniek en steekt graag je handen uit de mouwen. Je hebt een unieke werkplek, want Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland. Als operator ben je nauw betrokken bij (een deel van) het proces waarbij zink ontstaat en je bent nieuwsgierig hoe dat dan precies verloopt. Als je bij Nyrstar aan de slag gaat, ga je dit allemaal ontdekken!

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren waarbij je alle informatie krijgt om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Uiteraard stopt dit niet na de eerste werkdag, maar kun je gedurende je loopbaan op diverse manieren je kennis en vaardigheden verbeteren. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een van de opleidingen via onze eigen bedrijfsschool, via training on the job met je mentor of via e-learnings die je kunt volgen. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en daarbij behorende salarisontwikkeling.

Plaats van tewerkstelling

Getuigenis

Productiecoördinator

Bart Rackels

Werken, humor en collegialiteit vormen de leidraad in mijn loopbaan binnen Nyrstar