Vacature
Solliciteren

Eerste Analist Budel

Fulltime - HBO

Je houdt van afwisseling en vindt het een uitdaging om niet alleen in een lab omgeving te werken, maar ook onze operators te ondersteunen bij het sturen van het chemische proces waarmee zink wordt gemaakt. In ons lab geen witte jassen, maar een werkomgeving waarin je dicht bij de productie staat. Met jouw (HBO) kennis zorg je ervoor dat de analyses kundig worden uitgevoerd en het proces goed blijft lopen conform onze hoge kwaliteitseisen. Spreekt dit je aan, dan ga jij misschien binnenkort aan de slag als chemisch analist bij Nyrstar!

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Als chemisch analist voer je dagelijks analyses uit met behulp van diverse instrumentele analysetechnieken. Dit gebeurt in ons ISO17025 geaccrediteerd laboratorium. Je maakt hierbij gebruik van o.a. ICP-MS, ICP-OES en ionchromatografie (IC). Je bijt je graag vast in een vraagstuk en vindt geen vraagstuk te ingewikkeld. Dus naast de dagelijkse analyses ben jij ook betrokken bij de ontwikkeling, optimalisatie, validatie en probleemanalyse van de diverse analysemethodes en –apparatuur. Jouw kijk op de zaken helpt onze afdeling continu verbeteren.

Naast het lab, ben je ook regelmatig op de werkvloer van onze operaties te vinden. Je bent nauw betrokken bij het gehele chemische proces waarmee zink tot stand komt en zorgt er samen met je collega’s uit de operatie voor dat het proces goed blijft lopen en de kwaliteit geborgd blijft. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je continu uitgedaagd blijft en je je bij ons geen moment hoeft te vervelen.

Je komt terecht in een informeel team, waarin je zelfstandig aan de slag gaat maar waarbij je collega’s ook altijd voor je klaar staan als je hulp nodig hebt. Plannen en organiseren, kwaliteit, maar vooral veiligheid vormen de basis voor je dagelijkse werkzaamheden en we verwachten hierin van jou een actieve bijdrage. Dit mag je uiteraard ook van ons verwachten!

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Je hebt een unieke werkplek, want Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland. Je kunt bij ons dus onderzoeken doen die nergens anders in Nederland plaatsvinden. Verder biedt Nyrstar naast een goed inwerktraject ook nog verschillende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden waardoor jij als persoon kunt blijven groeien. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team van analisten komt versterken. Jij bent iemand die:

  • een afgeronde HLO opleiding heeft in de richting chemie;
  • gewend is om in een gecertificeerd laboratorium te werken en weet wat dit aan kwaliteitsstandaarden met zich meebrengt;
  • snel kan schakelen en een flexibele instelling heeft;
  • geen probleem te ingewikkeld vindt: jij bijt je ergens in vast totdat het opgelost is;
  • de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Ben jij onze nieuwe collega?

Plaats van tewerkstelling

Getuigenis

Eerste Analist

Kristijn de Vries

Nyrstar biedt een prachtige kans om veel ervaring op te doen