Vacature
Solliciteren

Onderhoudsmonteur E&I Budel

Fulltime

Jij bent een techneut in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen van (complexe) elektrotechnische installaties, die onze fabriek draaiende houden. Jouw uitdaging? Zorgen dat de productie optimaal en zonder verstoringen kan blijven werken! Daarvoor zet jij, samen met je collega's, dag in dag uit net die extra stappen. Want storingen verhelpen, oplossen én voorkomen: daar krijg je energie van! En dat maakt, dat jij je thuis voelt in ons dynamische onderhoudsteam.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

In deze functie voer je onderhoudswerkzaamheden uit in de productie afdelingen op het gebied van elektrisch en instrumentatie. Het betreft werkzaamheden aan elektrische installaties, meet en regeltechnische apparatuur. PLC-besturingssystemen, schakelapparatuur, beveiligingscircuits en weeg- en meetapparatuur.

Je maakt deel uit van een team van ca. 15 collega’s en werkt in dagdienst waarbij je rapporteert aan de Onderhoudschef. Na een inwerkperiode dien je, buiten de normale dagdiensturen, consignatiedienst te lopen.

Er is binnen de afdeling Onderhoud een sterke focus om correctief onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud. Hierbij is het uitvoeren van inspecties, controlerondes, gestructureerde werkmethodieken en de daaraan gerelateerde inbreng/helpen meedenken van monteurs essentieel.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Jouw werkplek is uniek, want Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland. Je wordt continu uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. Wij zorgen goed voor onze mensen, dus we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. 

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.

Wie ben jij?

Jij hebt:

  • Een MBO-opleiding (minimaal WEB 3-niveau) onderhoudsmonteur, richting werktuigbouw;
  • Goede communicatieve vaardigheden om goed te kunnen samenwerken in een team;
  • Een groot verantwoordelijkheidsbesef, waarbij je zelfstandig beslissingen neemt;
  • Een flexibele houding. Je bent bereid om buiten de werktijden in een consignatiedienst te werken;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring op het gebied van onderhoud in een procesmatige omgeving;
  • Kennis van werken met onderhoudsinformatiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Aan de slag bij Nyrstar? Wij horen het graag!

Plaats van tewerkstelling