Vacature
Solliciteren

Payroll Officer Budel

Parttime

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood, en heeft activiteiten in heel de wereld. In juli 2019 werd Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van 's werelds toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen.

Op onze locatie in Budel-Dorplein zorgen we er met ons professionele HR team iedere dag opnieuw weer voor dat alle HR processen goed lopen. In Budel wordt op dit moment het nieuwe hoofdkantoor voor Nyrstar wereldwijd ingericht en daardoor zijn wij op zoek naar extra versterking van ons team in de rol van een Payroll Officer (24u p/w).

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Op dit moment werken we aan de opbouw van het nieuwe hoofdkantoor dat op het terrein komt van de smelter Nyrstar Budel. Het HR team van Budel Smelter is verantwoordelijk voor zowel de payroll van de werknemers die op de productielocatie werkzaam zijn, al ook van onze collega’s werkzaam bij het hoofdkantoor. Een groot gedeelte hiervan zijn expats afkomstig uit verschillende landen uit de hele wereld.

Je vormt een team samen met je collega Payroll Officer die op dit moment verantwoordelijk is voor de Payroll van Nyrstar Budel smelter. Jouw hoofdverantwoordelijkheid wordt de payroll van het hoofdkantoor, maar jullie verdelen de taken en vervangen elkaar bij afwezigheid.

Als Payroll Officer maak je deel uit van de afdeling HR. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. De functie wordt parttime uitgevoerd in 3 hele (of 4 gedeeltelijke) dagen, waarbij je 1 dag overlapt met je collega Payroll Officer zodat er dagelijks iemand aanwezig is.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verzamelen, verwerken controleren en archiveren van gegevens tbv de salarisverwerking;
  • Het zorgen voor correcte en tijdige salarisbetalingen, belasting- en pensioenafdrachten;
  • Het aanpassen van het systeem in geval van (wets-)wijzigingen;
  • Het beheren van de balansposten en afstemmen hiervan met de financiële afdministratie;

 

Verder sta jij klaar voor onze medewerkers op het moment dat zij een vraag hebben met betrekking tot hun salarisadministratie en adviseer jij pro-actief binnen het HR team over verbetermogelijkheden die je ziet binnen jouw vakgebied.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Bij Nyrstar is geen dag hetzelfde. Het is een ontzettend dynamisch bedrijf dat o.a. bekend staat om de lange dienstverbanden en fijne collega’s. Naast fijne collega’s hebben we ook nog fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 29 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (obv fulltime), 13e maand en een fiets- en fitnessplan. De komst van het hoofdkantoor naar Budel zal voor de nodige dynamiek zorgen. Je moet dus zeker je mannetje staan en zin hebben in een uitdaging!

Wie ben jij?

Wij zoeken een gedreven collega die ons team komt versterken. Jij bent iemand:

  • met een afgeronde opleiding PDL en VPS;
  • die goede kennis van Office en met name Excel heeft;
  • met goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • met kennis en ervaring op het gebied van het verlonen van in/expats;
  • waarvoor SAP (en/of Workday) geen geheimen meer heeft (pré).

 

Verder ben jij iemand die op de hoogte is en blijft van alle wet- en regelgeving op het gebied van payroll administratie. Kennis van de Cao Metalektro is hierbij een pré. Hierin ben je pro-actief en denk je na over wat deze wijzigingen voor onze organisatie betekenen en hoe we onze processen hierop moeten aanpassen.

 

Kom jij ons team versterken? 

Plaats van tewerkstelling