Vacature
Solliciteren

Meewerkend voorman Mechanisch Budel

Fulltime

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood, en heeft activiteiten in heel de wereld. In juli 2019 werd Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van 's werelds toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

In deze functie coördineer je dagelijkse, wekelijkse en project- en stopwerkzaamheden op het gebied van mechanisch onderhoud. Je stuurt hoofdmonteurs, monteurs en contractors aan. Je ziet er samen met de Onderhoudschef op toe dat de werkzaamheden efficient, veilig en vakkundig worden uitgevoerd. Zelf verricht je iook onderhoudstaken en maak je deel uit van het team.

In nauwe samenwerking met de Onderhoudschef zet je reguliere onderhoudstops op en speelt een belangrijke rol bij de begeleiding daarvan. Je voert test uit bij het in bedrijf nemen van nieuwe apparatuur en werkt nauw samen met andere afdelingen.

Je vervangt samen met de Meewerkend voorman E&I de Onderhoudchef bij afwezigheid. Je rapporteert aan de Onderhoudschef en werkt in de dagdienst.

Er is binnen de afdeling Onderhoud een sterke focus om correctief onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud. Hierbij is het uitvoeren van inspecties, controlerondes, gestructureerde werkmethodieken en de daaraan gerelateerde inbreng/helpen meedenken van monteurs essentieel.

Na een inwerkperiode dien je, buiten de normale dagdiensturen, consignatiedienst te lopen.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

 

Jouw werkplek is uniek, want Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland. Je wordt continu uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. Wij zorgen goed voor onze mensen, dus we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Wat hebben we nog meer te bieden? zodra we zeker zijn van een goede match, bieden we je een vast contract, met een 13e maand, deelname aan de bonusregeling, 27 vakantiedagen en 13 adv dagen, een fitness regeling, fietsplan etc.

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.

Wie ben jij?

 

Jij hebt:

  • Een Mbo-opleiding (niveau 4) richting werktuigbouw of vergelijkbaar;
  • Goede leiderschapskills. Je weet medewerkers aan te spreken en je team te motiveren;
  • Ruime vakkennis ten aanzien van materialen, bewerkingsmethodes, procesapparatuur, aandrijftechnieken, hydraulische/pneumatische systemen en algemene onderhouds- en montagetechnieken;
  • Een groot verantwoordelijksheidsbesef. Je neemt initiatief en durft zelfstandig beslissingen te maken als dat nodig is;
  • Een groot veiligheidsbesef. Je draagt bij aan de veiligheid binnen Nyrstar en geeft hierin altijd het juiste voorbeeld;
  • Een flexibele houding. Je bent bereid om buiten de werktijden in een consignatiedienst te werken;
  • Kennis van onderhoudsinfromatiesystemen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

 

Interesse in deze uitdagende job? We horen graag van je!

Plaats van tewerkstelling