Vacature
Solliciteren

Leerling Monteur Budel

Vast - Fulltime

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood, en heeft activiteiten in heel de wereld. In juli 2019 werd Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van 's werelds toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Jij weet wel dat een diploma je kan helpen om je droombaan te krijgen, maar je wil eigenlijk niet (meer) fulltime in de schoolbanken zitten. Dan is het volgen van een BBL-opleiding waarbij je theorie en praktijk combineert misschien wel iets voor jou! Nyrstar Budel zoekt namelijk voor het nieuwe schooljaar enthousiaste Leerling monteurs (m/v)!

Via onze eigen bedrijfsschool start jij met het volgen van de BBL opleiding Monteur Elektrische Installaties (niveau 4) of Monteur Werktuigbouwkundige installaties (niveau 3 en 4). De Nyrstar bedrijfsschool biedt dit jaar al 65 jaar opleidingsmogelijkheden vanaf ons eigen terrein in Budel-Dorplein. Dat betekent dat we inmiddels ruime ervaring hebben met het opleiden van leerlingen: aan het einde van de opleiding heb jij daardoor niet alleen een diploma, maar ook een flinke dosis praktische werkervaring én bij goed functioneren een vaste baan bij Nyrstar op zak!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als leerling monteur werk je 4 dagen per week in dagdienst en ga je daarnaast 1 dag per week naar school. De lessen worden gegeven door docenten van het VISTA college en vinden plaats op locatie in Stein. De geleerde theorie breng je de rest van de week direct in de praktijk: samen met een ervaren collega ben jij verantwoordelijk voor het oplossen, maar vooral ook het voorkomen van storingen. Als monteur draag je bij aan de stabiliteit van het productieproces van Nyrstar.

 

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Nyrstar gaat voor kwaliteit. Niet alleen bij onze zink, maar ook voor jouw loopbaan. Wij zorgen voor goede begeleiding zodat jouw vakkennis in korte tijd flink toeneemt. Aan het eind van je 2-jarige opleiding ben jij daardoor een praktisch ingestelde monteur die geen enkele storing uit de weg gaat. Jij hebt de vakkennis om mee te kunnen denken over technische uitdagingen binnen ons unieke proces (Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland!). Jouw mening telt!

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • interesse heeft in techniek en zich graag wil verdiepen in het vak van monteur door middel van het volgen van een BBL-opleiding;
  • de geleerde theorie graag direct toepast in de praktijk;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft: jij maakt gemakkelijk contact met iedereen en vindt het leuk om in een team samen te werken.  

Plaats van tewerkstelling