Vacature
Solliciteren

Leerling operator Budel

Vast - Fulltime

Nyrstar is een wereldwijze onderneming in metalen, met een marktleiderspositie in zink en lood. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië en heeft wereldwijd meer dan 4.000 mensen in dienst. Sinds juli 2019 is Nyrstar een zelfstandige dochteronderneming van Trafigura, een van 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

Jij weet wel dat een diploma je kan helpen om je droombaan te krijgen, maar je wil eigenlijk niet (meer) fulltime in de schoolbanken zitten. Dan is het volgen van een BBL-opleiding waarbij je theorie en praktijk combineert misschien wel iets voor jou! Nyrstar Budel zoekt namelijk voor het nieuwe schooljaar enthousiaste Leerling Operators (m/v).

Via onze eigen bedrijfsschool start jij met het volgen van de BBL opleiding Procesoperator. De Nyrstar bedrijfsschool biedt dit jaar al 65 jaar opleidingsmogelijkheden vanaf ons eigen terrein in Budel-Dorplein. Dat betekent dat we inmiddels ruime ervaring hebben met het opleiden van leerlingen: aan het einde van de opleiding heb jij daardoor niet alleen een diploma, maar ook een flinke dosis praktische werkervaring én bij goed functioneren een vaste baan bij Nyrstar op zak!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als leerling operator volg je 1 dag per week theorieles, gegeven door een docent van het Summa College. De lessen vinden plaats bij onze eigen bedrijfsschool op het terrein van Nyrstar. De overige dagen ga je in 5-ploegendienst aan de slag om datgene wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen. Samen met een ervaren collega ga je op pad en leer je Nyrstar en alle technieken die we gebruiken goed kennen.

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • interesse heeft in techniek en zich graag wil verdiepen in het vak van operator door middel van het volgen van een BBL-opleiding;
  • de geleerde theorie graag direct toepast in de praktijk;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft: jij maakt gemakkelijk contact met iedereen en vindt het leuk om in een team samen te werken.

Wie ben jij?

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Nyrstar gaat voor kwaliteit. Niet alleen bij onze zink, maar ook voor jouw loopbaan. Wij zorgen voor goede begeleiding zodat jouw vakkennis in korte tijd flink toeneemt. Aan het eind van je 2-jarige opleiding ben jij daardoor een praktisch ingestelde operator die ervoor zorgt dat het proces goed blijft lopen en Nyrstar goede kwaliteit zink kan blijven leveren. Jij hebt de vakkennis om mee te kunnen denken over verbeteringen in onze processen, jouw mening telt! Verder staat veiligheid bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Plaats van tewerkstelling